När blir jag återbetald för min retur?

• Du kommer att få pengarna tillbaka för din retur inom 14 arbetsdagar efter att vi har tagit emot och behandlat din retur. Under rabatterade perioder kan returprocessen ta längre tid än vanligt.

• När vi har behandlat din återbetalning blir du meddelad via e-post.

• Observera att du inte får återbetalning för returnerade trosor, bikinibotten eller baddräkter.

• Rätten till ångerrätt, retur eller byte gäller inte för leverans av förseglade varor eller varor som inte är lämpliga för retur av hälsoskydds- eller hygienskäl, om deras etiketter har avlägsnats efter leveransen. Vid retur av produkter som tydligt visar på användning förbehåller vi oss rätten att vägra återbetalning.