Vad är er retur och bytes policy?

Har du ändrat dig? Inga problem, vi är här för att hjälpa dig att enkelt returnera. Om du inte är nöjd med ditt köp kan du returnera den inom 14 dagar efter att du har mottagit din beställning.

• Rätten till ångerrätt, retur eller byte gäller inte vid leverans av förseglade varor eller varor som inte lämpar sig för retur av hälsoskydds- eller hygienskäl, om deras etiketter har avlägsnats efter leveransen. Vid retur av produkter som tydligt visar på användning förbehåller vi oss rätten att vägra återbetalning.

• Av hygieniska skäl kan vi inte ta emot returer av trosor, baddräkter och bikinibotten.

• Besök vår retursida på shopunderstatement.com/returns för att registrera din retur. Du behöver ditt order nummer och e-post för registrering.

• Vi rekommenderar att du använder vår storleksguide eller kontaktar oss via live chatt, kontaktformuläret eller maila oss på customer@shopunderstatement.com, så hjälper vi dig gärna.