Det ser inte ut som att min beställning har lämnat ert lager ännu trots att jag har fått en leveransbekräftelse med en spårningslänk

När vi upplever stora volymer av beställningar, kan det ta några extra arbetsdagar för oss att packa och skicka din beställning. Vi är verkligen ledsna för detta och vi gör vårat bästa för att skicka ut din order så snart som möjligt.
Du är alltid välkommen att kontakta våran kundtjänst via live chatt, kontaktformuläret eller maila oss på customer@shopunderstatement.com, så hjälper vi dig gärna.
Notera att det normalt sett kan ta upp till 48 timmar innan spårningslänken uppdateras.