Hur väljer jag rätt storlek?

Ingen fara, vi hjälper dig!

Att hitta rätt storlek är inte lätt och det är därför vi har förenklade storlekar på Understatement - eftersom det inte ska vara ett mirakel eller omöjligt att hitta rätt bralette och trosor. Du behöver bara mäta över och under byst eller midja och höft för att använda ditt kroppsmått och matcha med vår storlekstabell för att hitta rätt storlek.

Här är några tips:

• Våra produkter är sanna till storleken. Vänligen använd kroppsmått för att hitta rätt storlek.
  • Vår Lined Bralette är perfekt om du har fylligare kupor och vill ha lite extra stöd.
  • Om du gillar Triangle Bralette men föredrar lite mer täckande, prova våra Plunge Bralette och Tops.
  • Om du har testat våra braletter men underbandet åker upp, betyder det att den är för lös. Försök att stänga den på en mindre krok eller gå ner en storlek.
  • Du hittar mer information i trosguiden eller bralettguiden.
  • Använd ditt kroppsmått och våran storleksguide för att hitta rätt storlek

Hur mäter man?

1. Över bröstet - Mät den bredaste delen, vanligtvis strax under armhålan.
  2. Under bröstet - Precis under din byst, där bandet är placerat.

Ha på dig en lätt fodrad bh eller bralette så att dina bröst är så nära naturliga som möjligt och mät med ett måttband. Om du föredrar en tightare passform, se till att du drar åt måttbandet så som det passar dig.