Varför ska jag använda menstrosor?

Menstrosor kan användas som ett alternativ till traditionella mens produkter. Känner du dig inte helt nöjd med den miljöpåverkan som engångsskydd, trosskydd eller tamponger kan ha? Oroar du dig för läckage och fläckar? Eller föredrar du helt enkelt att flöda fritt? Då kan menstrosor vara det rätta valet för dig! Våra menstrosor är särskilt utvecklade för att ge dig komfort och skydd under din mens, samtidigt som de ser ut och känns precis lika bra som våra vanliga trosor. De är laboratorietestade för att hålla dig säker från menstruationsläckage - oavsett om du springer, sover eller tar dig an din vardag. Det bästa av allt? Du kan tvätta och återanvända dem om och om igen, vilket innebär att de har en längre livscykel och över tid har en stark miljömässig och ekonomisk fördel jämfört med engångstamponger eller bindor.