Måste jag betala internationella skatter eller tullar?

För länder utanför EU kan det förekomma importskatt och/eller importtullar (för de flesta länder finns det dock en viss tröskel under vilken ingen skatt och/eller tull tillämpas). Kontrollera med dina lokala myndigheter för att se till att det inte blir några tråkiga överraskningar eftersom Understatement inte ansvarar för att täcka sådana skatter eller avgifter.

Israel: För beställningar över 75 USkommer moms att tillämpas och tas ut lokalt. För beställningar över 75 US$ och vid leverans med UPS kommer en "UPS brokerage fee" att tillämpas av UPS, vilket är en avgift för UPS hantering av momsen.

Norge: Vi tar hand om det! Alla tullar och avgifter betalas av oss.

Schweiz: Mer information finns på den schweiziska postens webbplats.

Storbritannien: Beställningar under 135 £ är skatte- och tullfria. Mer information finns på den brittiska regeringens webbplats.