Hur tar jag hand om mina Understatements?

• Håll dina plagg fräscha och hålla längre genom att tvätta dem i låg temperatur (rekommenderad högsta temperatur 30°C/86°F) - det är inte bara bättre för dina underkläder, utan även mycket bättre för miljön!

• När det gäller våra badkläder rekommenderar vi att du sköljer dem i kallt vatten efter att du har badat och haft kul på stranden.

• Använd gärna en tvättpåse när du tvättar produkterna för att skydda tyget och minska risken för att skada delikata plagg.

• Vi rekommenderar inte torktumling eller strykning, eftersom värmen bryter ner elasticiteten och gör att dina underkläder åldras i förtid.